Wednesday, 10 August 2011

aku n kegilaan aku :p

assalamualaikumm .. firstly , aku na gelak .. hehe ..
oke , aku na citer pasal kegilaan aku . banyak kot kegilaan aku ni,.. shopping , makan , n bla bla bla . tapy , aku ta na cter pasal tuh , aku na cter pasal kegilaan aku untuk bergambar n amek gambar .. hihih nampak seram ta , kalau aku highlight kan words tu ? hehe .. oke , kebetulan , hari ni ade kelas koko . n kelas koko aku batal . rasa geram jugak laa , cz aq tgu lect , ta sampaisampai , ruparupanya , tade kelas .. hmm .. laen kali , bitaw laa awalawal , oke ? tade lahh penad aku na menapak g poli . hmm .. dah la tade transport . then , berbekalkan kesaabaran yg kuat kat hati ni , aku pon menapak laa patah balek . otw na balek tu , aku terserempak laa ngn ejad n umar . ::budak kelas aku . then , memandangkan mase tuh , dyowg bawak dyowg punyer kamera dslr , aku yg tade kamera tuh pon , mula laa jakun , haha . aku pinjam kamera ejad , n mula laa amek gambar . tup tup , ejad suh aku jadyk model sementara . HAHAH . aku suke ! 
ni certain gambar aku , yg aku na share kat korang .. :)
love it . oke ? :)






ouh , credit yaa tu classmate aku tu . 
shahrir rohaizad ,,
umar yamani .
:)
assalamualaikum

1 comment:

Nurul syahirah abdull rahman ^^ said...

aku suke laa camera dslr tuh .. ade sapesape yg na belikan satu untuk aku tak ? hihi