Tuesday, 10 May 2011

kendury kak long jingsun ~


Ohoooiii . . Start cuty sem , aq ta trus balek umah , bt , aq terus g uma faz , cz kak long na kawen , , aq , ayu , nina , tlg la ape yg patot . . Tolong kmas2 , tlg wt kan hantaran , tolong tydo , tlg kejutkan adeq2 bangon pagy , tolong makan , tolong siapkan makanan n byk la , , bese la , kndury kann . .
Hmmmm . . Nak dijadykan citer , sampay da ta bole citer laa , , mase tuh , aq g toilet , cz ad urusan yang ta dpt na dielakkan , kebetulan , pjntu tandas tuh , kunci dye antik ckit , , so that , aku pon kunci la ekt ske aty aq , biler da settle urusan aq , aq pon na kua la toilet tuh , but , tetibe jewp , pintu tuh ta bole bukakk , , aik ?? Toilet ni da knp ? Aq tolak sane , ketuk sni , pon tak terbukak , , aq da seram je ann , , naseb baek la aq bwk hp . Cpt2 aq call faz , tapy , ta dpt , cl nina , ta dpt , ca ayu , fuhh , , naseb dpt , , n akhir nye , pintu tuh bole pon bkak . . Hehe . . Mcm2 kjadyan yg jadyk laa , , kna kcw kucing , byk laa . . Asek kna nganjing je , ,ampesss , ,mmg best kat sane , , yg ta bestnye , aq ta dpt ekt kak long g amek gmbr outdoor , , cz aq kna balek kluang . . Adess ., , balek kluang ingat kan na naek bas , tapy , mak andam ajak naek ketapy . . Waaaahhhhhhhhhh , , da lame ta naek ketapy ! Best !

3 comments:

Azizul Aziz said...

jeles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=(

Anonymous said...

ta mawu jeles2 . . hehe . . hasad dengki tuhh ^^

chentahatisue said...

adik!
follow blog aku pula :)