Sunday, 10 April 2011

Masih lagy ttg arwah ., .
hoho . . boring eh ? Kalo boring dgr cter ni , ta paya bace . Beside , blog aq , ske aty aq la . . hoho. .
Aq sebak gler , bler abg aq mnx aq wt kan movie maker utk arwah , , cz dye rndukan arwah . . n masokkan lagu dimana kan kucari ganty , by p. ramlee . . rite . . dimana kan ku cary gnty . . dye sorang aqill yg aq ade , n takkan ade pngganty . Aq tawu , aq kuat utk trime smue ni , beside , aq tawu , tuhan takkan beri kita dugaan , melainkan kite bole hadapi dugaan tuh . . here , lirik lagu , dimana kan kucary ganty . . for those (waaahhh , mcm byk je followers . . pdahal . . hoho) ok2 . . lgy skaly , for those yg prnah hilang someone yg korang syg , ingt , tuhan takkan mennduga kita , melainkan kita kuat utk hadapi dugaan tu . . ok ? Sayonara !
Hendak ku nangis
Tiada berair mata
Hendak ku senyum
Tiada siapa nak teman
Kalaulah nasib
Sudah tersurat
Begini hebat
Apa nak buat

Di mana kan ku cari ganti
Serupa dengan mu
Tak sanggup ku berpisah
Dan perhati patah, hidup gelisah

Alangkah pedih rasa hati
Selama kau pergi
Tinggalkan sendirian
Tiada berteman dalam kesepian

Dunia terang menjadi gelita
Cahaya indah tiada bergema
Keluhan hatiku membawa derita
Kini kau jua tak kunjung jelma

Di mana kan ku cari ganti
Mungkinkah di syurga
Untuk kawan berduka
Menangis bersama, selama-lamanya

No comments: