Thursday, 26 September 2013

tikaman dari belakang oleh teammate .

bismillah .

supposed to . esok . ada present untuk final projek sem ni (dibaca : semester akhir )
cerita ni . untuk bulan sembilan ni .
aku kena masuk dalam group yang bukan pilihan aku . so . aku ikutkan je .
day by day .
setiap kali kelas yang aku n yaya datang .
setiap kali idea yang aku bagi .
teamate ambil .
dan terhasil satu projek yang sepatutnya KAMI present bersama .
and tetiba satu hari . one of my teamate . wasap aku . nak drop aku .
punca ? sebab hubungan aku dengan salah seorang teamate tak baik .

tapi tu bukan alasan untuk kau drop aku macam tu je setan .
itu bukan alasan . kau nak hancurkan masa depan aku :)

No comments: